Аналіз виконання норм харчування

 
 

                   дітей у дошкільному навчальному закладі № 5

 

                              

за 2017 рік

 
         

№ п/п

Назва продукту

Показник виконання норм харчування (у %) дітей груп раннього віку

Показник виконання норм харчування (у %) дітей груп дошкільного віку

Середній показник виконання норм харчування (у %)

1

Хліб житній

73,0

72,0

72,5

2

Хліб пшеничний

78,4

77,4

77,9

3

Борошно

73,9

69,2

71,6

4

Картопля

84,0

77,9

81,0

5

Крупи,бобові,макарони

88,9

77,1

83,0

6

Овочі різні

52,8

58,4

55,6

7

Фрукти свіжі

83,6

72,7

78,2

8

Соки

69,5

79,7

74,6

9

Фрукти сушені

77,6

77,9

77,7

10

Кондитерські вироби

86,6

71,2

78,9

11

Цукор

77,7

80,0

78,8

12

Мед

72,8

72,9

72,9

13

Масло вершкове

82,7

70,8

76,7

14

Олія

74,1

84,3

79,2

15

Яйця

92,0

75,7

83,8

16

Молоко

66,2

75,7

71,0

17

Сир кисломолочний

68,1

71,1

69,6

18

Сир твердий

68,9

70,6

69,7

19

Сметана

75,9

54,1

65,0

20

М"ясо.м"ясопродукти

75,0

70,4

72,7

21

Риба

73,3

72,2

72,8

22

Кава злакова

71,2

63,0

67,1

23

Какао

75,1

62,2

68,6

24

Чай

79,2

90,3

84,8

25

Томатна паста

65,5

83,8

74,6

26

Сухарі панірувальні

51,9

72,5

62,2

 

Середній відсоток виконання норм харчування

74,5

73,2

 

73,9