Примірне двотижневе меню

на зимово-весняний період 2017-2018 років

 

яслі

сад

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

 

 

Яйце варене

1/2

1

Каша гречана в’язка з маслом

80

100

Салат із солених огірків (салат із свіжої капусти)

30

40

Чай

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

8

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

Суп вермішелевий ( суп  з галушками)

180

250

Биточок курячий / курка відварна

( котлета рибна )

60

50

90

95

Гарнір  комбінований

70/70

80/80

Компот  із  сухофруктів

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Запіканка сирна ( з родзинками )

100

130

  із згущеним молоком ( з медом )

15 (10)

20 (20)

Молоко кип’ячене( кавовий напій на молоці)

180

200

 

 

 

ВІВТОРОК

Сніданок

 

 

Котлета рибна (биточок курячий)

50 (60)

95 (90)

Картопляне пюре з маслом

80

100

Огірок  солений (огірок свіжий)

30

40

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

8

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

Обід

 

 

Капусняк  ( Щі )

200

250

Ковбаса варена

60

100

Каша пшенична вязка з маслом

80

100

Буряк тушкований в сметані

40

50

Сік ( компот із сухофруктів )

125 (150)

175 (180)

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Молочна домашня лапша

200

250

Кавовий напій на молоці

150

200

Печиво

15

30

СЕРЕДА

Сніданок

 

 

Шніцель м’ясний

50

80

Макарони відварні з маслом

80

100

Салат із квашеної ( свіжої ) капусти

30

40

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

6

  твердим сиром

3

7

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

Буряківник

200

250

Картопляна запіканка з мясом

90

120

Огірок солений ( огірок свіжий )

30

40

Компот із сухофруктів ( компот із свіжих яблук)

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Каша молочна рисова ( гречана )

200

250

Какао на молоці

180

200

Булочка з родзинками ( печиво )

50 (15)

70 (30)

 

 

 

ЧЕТВЕР

Сніданок

 

 

Тєфтєлі рибні

50

80

Картопляне пюре з маслом

80

100

Огірок солений ( огірок свіжий )

30

40

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

7

  твердим сиром

3

6

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

Обід

 

 

Суп овочевий

200

250

Плов із м’ясом яловичим ( голубці )

90 (100)

120 (140)

Ікра бурякова

30

40

Компот із сухофруктів

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Вареники ліниві

110

140

   із згущеним молоком

15

20

Кефір ( кавовий напій на молоці )

180

200

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

 

 

Каша молочна пшоняна

200

250

Какао на молоці

180

200

Батон

25

40

  з маслом

3

7

  твердим сиром

3

6

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

Суп гороховий ( з грінками )

180 (10)

250 (20)

Печеня по домашньому з курячим м’ясом

90

120

Салат із квашеної ( свіжої ) капусти

30

40

Компот із сухофруктів (свіжих яблук)

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Запіканка з яйця

50

80

Вінегрет ( рагу овочеве)

110

130

Батон

20

30

Сік

125

175

Печиво

10

30

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

 

 

Салат з яблук та моркви

30

40

Макарони з маслом

100

130

   твердим сиром

9

15

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

6

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

Розсольник ( суп перловий )

180

250

Фрикаделі рибні

45

90

Гарнір комбінований

70/70

80/80

Компот із сухофруктів ( свіжих яблук )

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Суфле сирне

100

130

  з медом

10

20

Йогурт ( кавовий напій на молоці )

100 (180)

100 (200)

 

 

 

 

 

 

ВІВТОРОК

Сніданок

 

 

Котлета куряча

50

90

Каша ячмінна в’язка з маслом

80

100

Салат із квашеної (свіжої) капусти

30

40

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

8

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

Суп рисовий

180

250

Ковбаса варена

60

100

Картопляне пюре з маслом

80

100

Ікра буряково-морквяна

30

40

Сік

125

175

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Млинчики ( оладки )

120

150

   із згущеним молоком

15

20

Какао на молоці

180

200

 

 

 

СЕРЕДА

Сніданок

 

 

Биточок м’ясний

50

80

Картопляне пюре з маслом

80

100

Огірок солений ( свіжий )

30

40

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

8

  твердим сиром

3

5

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

Обід

 

 

Борщ буряковий

200

250

Зрази мясні фаршировані гречаною кашою

90

120

Салат із квашеної ( свіжої ) капусти

30

40

Компот із сухофруктів (свіжих яблук)

150

180

Хліб  житній

20

40

           пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Каша молочна кукурудзяна

180

250

Кавовий напій на молоці

150

200

Печиво

15

30

 

 

 

ЧЕТВЕР

Сніданок

 

 

Каша молочна манна

180

250

Чай з лимоном

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

8

  твердим сиром

3

5

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

Суп польовий

200

250

Вареники з яловичим ( курячим ) м’ясом

120

160

Компот із сухофруктів

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

 

 

 

Вечеря

 

 

Пудинг сирно-морквяний 

100

130

  з повидлом

6

20

Молоко кип’ячене ( какао на молоці )

180

200

 

 

 

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

 

 

Каша молочна вівсяна

200

250

Кавовий напій на молоці

180

200

Батон

20

30

  з маслом

3

8

  твердим сиром

3

7

 

 

 

Обід

 

 

Борщ червоний

200

250

Тюфтелі рибні

45

-

Риба смажена

-

90

Картопляне пюре з маслом

80

100

Салат із солених (свіжих) огірків

30

40

Компот із сухофруктів (свіжих яблук)

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Омлет

50

80

Плов овочевий

100

130

Батон

20

30

Сік

125

175

Печиво

10

30

Фрукти свіжі

55

125