Примірне двотижневе меню

 

  на зимовий період  2019 року

 

яслі

сад

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

 

 

Макарони відварні з маслом

80

100

  твердим сиром

9

15

Чай

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

8

 

 

 

Обід

 

 

Розсольник  / суп перловий

180

250

Котлета рибна

45

90

Гарнір  комбінований

70/70

80/80

Компот  із  сухофруктів  / компот із свіжих яблук

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

 

 

 

Вечеря

 

 

Каша молочна рисова

200

250

Кавовий напій

150

200

Печиво / батон з повидлом

15 (25/10)

30 (30/15)

 

 

 

ВІВТОРОК

Сніданок

 

 

Тєфтєлі рибні

45

90

Картопляне пюре з маслом

80

100

Огірок  солоний

40

50

Чай / чай з лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

8

  твердим сиром

3

6

 

 

 

Обід

 

 

Капусняк  з квашеної капусти / Щі

200

250

Ковбаса варена

45

80

Каша ячмінна  вязка

80

100

Буряк припущений зі сметаною

40

50

Сік / компот із сухофруктів

125 / 150

175 / 180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Запіканка сирна / з родзинками

100

130

  із згущеним молоком

15

20

Молоко кип’ячене / кавовий напій

180

200

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

СЕРЕДА

Сніданок

 

 

Биточок  м’ясний / биточок курячий

50

80

Каша гречана вязка

80

100

Салат з квашеної  капусти / салат із свіжої капусти та моркви

40

50

Чай  / чай з  лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

6

  твердим сиром

3

6

 

 

 

Обід

 

 

Суп польовий з капустою

180

250

Печеня по домашньому

100

145

Салат із солоних огірків з цибулею

40

50

Компот із сухофруктів / компот зі свіжих яблук

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Млинчики / оладки

120

150

   з медом

10

20

Йогурт / какао на молоці

100 / 180

100 / 200

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

ЧЕТВЕР

Сніданок

 

 

Бефстроганів /котлета мясна

50

80

Картопляне пюре з маслом

80

100

Огірок солоний

40

50

Чай / чай з  лимоном

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

7

 

 

 

Обід

 

 

Борщ червоний

200

250

Вареники з яловичим мясом

100

145

Компот із сухофруктів / кисіль

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Пудинг сирно-морквяний / сирники рожеві

110

140

  з повидлом / з медом

15 / 10

20 / 20

Кефір / кавовий напій

180

200

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

 

 

 

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

 

 

Каша молочна кукурудзяна

200

250

Какао на молоці

180

200

Батон

25

40

  з маслом

3

7

  твердим сиром

4

6

 

 

 

Обід

 

 

Суп гречаний

180

250

Котлета січена куряча / суфле з вареного курячого мяса

45

80

Картопляне пюре з маслом

80

100

Салат з квашеної  капусти / салат із свіжої капусти та моркви

40

50

Компот із сухофруктів / компот зі свіжих яблук

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

Вечеря

 

 

Запіканка з яйця

50

80

Плов овочевий / плов з рису та фруктів

100

130

Батон

20

30

Сік  / чай

125 / 150

175 / 180

Печиво

10

30

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

 

 

Яйце варене

1

1

Каша пшенична вязка

80

100

Огірок солений

40

50

Чай / чай з лимоном

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

6

 

 

 

Обід

 

 

Буряківник

200

250

Тєфтєлі рибні / риба смажена

45

90

Картопляне пюре з маслом

80

100

Салат з квашеної  капусти / салат із свіжої капусти та моркви

40

50

Компот із сухофруктів  / компот зі свіжих яблук

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

Вечеря

 

 

Молочна вермішель

200

250

Кавовий напій

180

200

Печиво

10

30

ВІВТОРОК

Сніданок

 

 

Каша молочна вівсяна

200

250

Чай

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

8

  твердим сиром

4

6

 

 

 

Обід

 

 

Суп гороховий / з грінками

180 / 15

250 / 35

Ковбаса варена

45

80

Гарнір комбінований

70/70

80/80

Сік / компот із свіжих яблук

125 / 150

175 / 180

Хліб   житній

20

40

          пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Вареники ліниві

100

130

   із згущеним молоком

15

20

Какао на молоці

180

200

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

 

 

 

СЕРЕДА

Сніданок

 

 

Котлета м’ясна / котлета куряча

50

80

Картопляне пюре з маслом

80

100

Салат з квашеної  капусти / салат із свіжої капусти та моркви

40

50

Чай / чай з лимоном

150

180

Батон

25

30

  з маслом

3

8

Фрукти свіжі

55

125

 

 

 

Обід

 

 

Борщ буряковий

200

250

Плов з мясом курячим  / плов з мясом

100

145

Салат із солоних огірків з цибулею

40

50

Компот із сухофруктів / компот зі свіжих яблук

150

180

Хліб  житній

20

40

           пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Каша молочна пшоняна

180

250

Кавовий напій

150

200

Булочка з родзинками / печиво

15 / 10

30 / 30

 

 

 

 

 

 

ЧЕТВЕР

Сніданок

 

 

Шніцель мясний

50

90

Макарони відварні з маслом

80

100

Огірок солоний

40

50

Чай  / чай з лимоном

150

180

Батон

25

40

  з маслом

3

8

  твердим сиром

3

5

 

 

 

Обід

 

 

Суп овочевий

200

250

Зрази мясні фаршировані гречаною кашою

100

145

Салат з буряка та цибулі

40

50

Компот із сухофруктів / компот зі свіжих яблук

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

 

 

 

Вечеря

 

 

Суфле сирне

100

130

   з медом

10

20

Кефір  / какао на молоці / ряжанка

180

200

Фрукти свіжі

55

125

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

 

 

Каша молочна манна

180

250

Кавовий напій

180

200

Батон

20

30

  з маслом

3

8

  твердим сиром

4

7

 

 

 

Обід

 

 

Суп з галушками

180

250

Фрикаделі  рибні

45

90

Картопляне пюре з маслом

80

100

Салат з квашеної  капусти / салат із свіжої капусти та моркви / ікра бурякова

40

50

Компот із сухофруктів / компот зі свіжих яблук / кисіль

150

180

Хліб  житній

20

40

         пшеничний

20

30

Фрукти свіжі

55

125

Вечеря

 

 

Омлет

50

80

Рагу овочеве / вінігрет

100

130

Батон

20

30

Сік  / чай

125 / 150

175 / 180

Печиво

10

30